Základní krémy - Cukrařina pro začátečníky
Cukrařiny se rozhodně není třeba bát! Pojďme si krok za krokem ukázat jak na to. V kurzu se naučíte, jak na základní žloutkový a máslový krém, který poté zvládnete připravit levou zadní.
Detailní popis produktu
Se znalostí přípravy základního žloutkového krému a máslového krému bude vaše pečení ještě lahodnější a zajímavější. Ukáži vám, které suroviny jsou pro přípravu krémů nejlepší. Naučíme se, jak krémy připravit a kde všude je použít. Tak metličky do ruky a těším se na vás.
Obsahem online živého kurzu jsou 2 hodiny pečení. Krok za krokem vám ukážu postup přípravy a využití úžasně sametových krémů! To vše přímo z #MirkaStudia - takže vy můžete vše sledovat v klidu ze svého domova.
Co se v kurzu naučíme
- žloutkový krém
- máslový krém
Zdokonalíme se v mnoha směrech!
- vše o surovinách na žloutkový základ
- možné alternativy
- vaření základního žloutkového krému
- chladnutí a ošetření krému
- možné vady při přípravě
- příprava žloutkového máslového krému
- příprava máslového krému
- kam všude se nám bude hodit
Kurz je určen pro začátečníky i pro děti.
Video je možné si přehrát opakovaně.
Ukázka video kurzu: